Totalentrepriser

Totalentreprise København

Søger du en totalentreprise i København og omegn

Har I brug for totalentreprise i København? Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS på Østerbro i København står vi klar til at varetage hele entreprisen for dit nye byggeprojekt.

Når man påbegynder et byggeprojekt, er der mange bolde at holde i luften på samme tid, og der skal træffes en lang række vanskelige beslutninger og koordineres arbejde mellem forskelligt håndværk. Det kan være svært at bevare det store overblik, og ofte kan man risikere, at nogle bolde falder til jorden. I mange situationer kan det derfor være en god ide at indkalde professionelle fagfolk til at løfte opgaven og få skabt resultater.

Lad os om arbejdet – vi er din lokale totalentreprenør

Overlader du totalentreprisen til Malerfirmaet Sommerlund ApS, kan du være sikker på, at dit byggeprojekt er i trygge hænder. Vi er et velrenommeret malerfirma i København, der påtager sig totalentrepriseopgaver i hele hovedstadsområdet for både private og erhverv.

Medarbejdere med mange års erfaring

Vores medarbejdere har mange års erfaring med totalentreprise samt andre diverse byggeprojekter og har derfor en stor faglig viden om og løsning på de udfordringer, der kan opstå under en byggeproces – du kan med ro i sindet efterlade dine projekter i vores hænder. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere har mange års erfaring med maler- og entrepriseopgaver i København og de omkringliggende byer og leverer resultater af høj kvalitet. Alt vores arbejde tager udgangspunkt i en faglig vurdering af, hvad den bedste løsning for vores kunder er. Står du overfor et projekt, der kalder på dygtige fagfolk, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig i mål.

Mange typer opgaver

Vi har hjulpet mange af vores kunder med totalentreprise i forbindelse med renovering af deres hjem eller virksomhed i København eller omegn, alt lige fra trappeopgangefacader, vinduer til kontormiljøer og butikker – og vi kan sikkert også hjælpe dig! Vores kunder tæller bl.a. Halifax Burger, Intersport, Skov- og Naturstyrelsen og mange flere. Vil du se mere til de projekter, vi har udført, kan du klikke her.

Vi vil have tilfredse kunder

Hos Malerfirmaet Sommerlund i København arbejder vi ud fra værdier om, at et tæt samarbejde og en åben dialog med vores kunder giver de bedste resultater. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og det endelige resultat – og det ligger til grund for den måde, vi arbejder på. Du vil som kunde opleve, at vi overholder vores tidsaftaler og samtidig leverer et produkt af høj kvalitet. Vi ved, at en grundig planlægning af processen hjælper os til at udføre et godt stykke arbejde, og derfor sørger vi for at lave en realistisk og ambitiøs tidsplan, som vi holder os til.

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, eller er du interesseret i at få et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte Københavns bedste maler- og entreprisevirksomhed på tlf.: 2016 1786 eller 2045 7776. Du kan også skrive via formularen til højre, så kontakter vi dig. Vi varetager primært totalentreprise i Storkøbenhavn og kører derfor gerne til:

Vesterbro
Østerbro
Frederiksberg
Hvidovre
Roskilde
Søborg
Valby
 

Som totalentreprenør er vi med dig hele vejen gennem dit projekt og rådgiver dig fra start til slut. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder