2016 1786
2045 7776

Vinduesrenovering

Skaller malingen i dine vindueskarme og er træet blødt og porøst? Ofte kan en professionel vinduesrenovering erstatte den dyre udskiftning af vinduerne og forlænge træets levetid med mange gode år. Hos Malerfirmaet Sommerlund foretager vi renovering af gamle vinduer, indendørs som udendørs, så kontakt os i dag for at få et tilbud på netop din opgave.

Hvornår er der behov for vinduesrenovering?

Gamle vinduer er ofte fremstillet i langt bedre træ, end hvad tilfældet er i dag. Derfor kan originale vinduer holde i mange år, hvis de blot vedligeholdes korrekt. Er dine karme, sidekarme eller lodpost nedslidte, skaller malingen, eller er der tegn på råd eller mug i træet, er dette klare tegn på, at en vinduesrenovering er nødvendig.     

Hvordan foregår vinduesrenovering?

Hos Malerfirmaet Sommerlund i København har vi stor erfaring med renovering af gamle vinduer, og vi ved derfor, hvor stor en forskel renoveringen kan gøre, både i forhold til funktion og æstetik. Hvad enten det er af nødvendighed eller af kosmetiske årsager, kan en renovering give dine vinduer helt nyt liv.

Som det første skrabes gammel maling af, og træet behandles for råd, ujævnheder og andre skader. Herefter tilføres der ny maling, selvfølgelig efter dit valg, og slutteligt overfladebehandles træet, så det kan modstå al slags indeklima eller hvis udendørs – vind og vejr.  

Kontakt Malerfirmaet Sommerlund for at høre mere om renovering af vinduer     

Er du i tvivl om dine vinduer skal udskiftes, eller om du kan nøjes med en renovering? Hos Malerfirmaet Sommerlund hjælper vi dig gerne med at vurdere situationen og komme med et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan sikre dine vinduer bedst muligt. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os på 20 16 17 86 / 20 45 77 76 eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu