Vinduesrenovering

Vinduesrenovering

Skaller malingen i dine vindueskarme og er træet blødt og porøst? Ofte kan en professionel vinduesrenovering erstatte den dyre udskiftning af vinduerne og forlænge træets levetid med mange gode år. Hos Malerfirmaet Sommerlund foretager vi renovering af gamle vinduer, indendørs som udendørs, så kontakt os i dag for at få et tilbud på netop din opgave.

Hvornår er der behov for vinduesrenovering?

Gamle vinduer er ofte fremstillet i langt bedre træ, end hvad tilfældet er i dag. Derfor kan originale vinduer holde i mange år, hvis de blot vedligeholdes korrekt. Er dine karme, sidekarme eller lodpost nedslidte, skaller malingen, eller er der tegn på råd eller mug i træet, er dette klare tegn på, at en vinduesrenovering er nødvendig.     

Hvordan foregår vinduesrenovering?

Hos Malerfirmaet Sommerlund i København har vi stor erfaring med renovering af gamle vinduer, og vi ved derfor, hvor stor en forskel renoveringen kan gøre, både i forhold til funktion og æstetik. Hvad enten det er af nødvendighed eller af kosmetiske årsager, kan en renovering give dine vinduer helt nyt liv.

Som det første skrabes gammel maling af, og træet behandles for råd, ujævnheder og andre skader. Herefter tilføres der ny maling, selvfølgelig efter dit valg, og slutteligt overfladebehandles træet, så det kan modstå al slags indeklima eller hvis udendørs – vind og vejr.  

Kontakt Malerfirmaet Sommerlund for at høre mere om renovering af vinduer     

Er du i tvivl om dine vinduer skal udskiftes, eller om du kan nøjes med en renovering? Hos Malerfirmaet Sommerlund hjælper vi dig gerne med at vurdere situationen og komme med et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan sikre dine vinduer bedst muligt. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os på 20 16 17 86 / 20 45 77 76 eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Husk at vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vi leverer et godt stykke arbejde! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder