Maler Søborg

Maler Søborg

Har du brug for en maler i Søborg?

Har du noget malerarbejde, som du skal have klaret i Søborg, så står vi klar til at rykke ud og hjælpe dig. Vi kan klare alle former for opgaver, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Uanset opgavens størrelse er vores mål altid en glad og tilfreds kunde og et langtidsholdbart resultat i den bedste kvalitet.

Gennem mange års erfaring i branchen, har vi fundet ud af, hvilke materialer og arbejdsmetoder, der fungerer, og vi kan derfor garantere dig, at arbejdsmetode såvel som materialer er nøje overvejet og udvalgt. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Malerfirma med fokus på socialt engagement

Vores vision er at hjælpe, hvor vi kan. Både hvad angår vores arbejde, men i høj grad også i vores samfund. Heldigvis er vi spå privilegerede, at vores arbejde giver os mulighed for at gøre begge ting.

Vi vægter arbejdet med lærlinge højt, og derfor søger vi hele tiden at have lærlinge i vores firma. For os er hudfarve, religion og baggrund ligegyldigt. Så længe personen er udadvendt og har lyst til at lære, er vores dør åben.

Derudover hjælper vi også gerne til i lokalområdet omkring Søborg, hvor vi kan. Vi har blandt andet deltaget i projektet “Kreativ jul for udsatte familier” i DGI-huset, hvor vi donerede materialer og stod for at dække gulvet af.

Socialt engagement er en vigtig del af vores profil, og du vil derfor opleve, at vi har lærlinge, der kommer med rundt i Søborg og hjælper med at udføre arbejdet til perfektion, ligesom du muligvis også vil opleve, at vi deltager i diverse velgørende arrangementer.

Kontakt os i dag og få ordnet dit malerarbejde

Vi ser ofte, at det er malerarbejdet, der bliver prioriteret sidst hver dag, og det er en skam. Nymalede vægge er en nem måde at give dit hjem en makeover på, og vælger du at sætte os på opgaven, bliver det ganske uden besvær for dig. Vi står for alt lige fra afdækning til det færdige resultat.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon: 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig ud fra dine ønsker. Vi kører ud i Søborg og resten af Københavnsområdet.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder