2016 1786
2045 7776

Kontormiljøer

Malerfirmaet Sommerlund ApS har stor erfaring i løbende vedligeholdelse af kontormiljøer.

Hvordan der ser ud i din virksomhed, vil ofte have indflydelse på det førstehåndsindtryk, som omverdenen danner, når de besøger din virksomhed. Det kan eksempelvis dreje sig om vigtige kundemøder eller potentielle samarbejdspartnere. Derfor er der mange virksomheder, som finder det vigtigt, at også deres kontormiljø ser pænt, professionelt og indbydende ud.

Fordi der dagligt er meget trafik på gangene, oplever mange virksomheder desværre, at væggene hurtigt kommer til at se beskidte ud. Bliver dette ikke vedligeholdt løbende, vil de fleste virksomheder opleve, at vedligeholdelsen af kontoret ender med at blive en stor udgift. På grund af dette har vi indgået faste aftaler med flere virksomheder om, at vores maler kommer forbi en gang om måneden eller hver anden måned og retter de skader og pletter, der måtte være kommet. På den måde holder man problemerne nede og risikerer ikke en alt for høj håndværksregning ved at vente til en større renovering er nødvendig.

Et flot og indbydende kontormiljø vil ikke kun styrke virksomhedens image ud af til. Samtidigt vil det også give et gladere arbejdsmiljø for de kontoransatte, som dagligt bruger mange timer på kontoret. Sørger man for løbende at vedligeholde sit kontormiljø, vil man også indbyde andre til at passe bedre på tingene.

 

Hvis I har brug for hjælp til løbende vedligeholdelse samt istandsættelse af jeres kontormiljø, så ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

 

Malerfirmaet Sommerlund - Kontormiljø

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu