Om os

Om os

Hos os er kunden i fokus
forside_1

Om Malerfirmaet Sommerlund ApS

Siden 2003

Malerfirmaet Sommerlund blev stiftet i 2003. Vi har i årenes løb lavet stort set alt indenfor malerfaget.

Vi udfører malerarbejde i Københavnsområdet – vi ynder at kalde os specialister i renoveringsopgaver, og vi kan bistå enten som underentreprenør eller som hovedentreprenør.

Vores kundekartotek spænder vidt, lige fra boligforeninger og institutioner til private kunder. Hos os findes der ikke opgaver der er for store eller for små.

Vi sætter en ære i godt håndværk og i at overholde vores aftaler.

Leder du efter en maler i københavn? Så kontakt os for et gratis uforpligtende tilbud.

Siden 2003

Malerfirmaet Sommerlund ApS blev grundlagt med en passion for kvalitet og professionalisme. Vores logo symboliserer vores engagement i håndværk, pålidelighed og kundetilfredshed.

Vores mission

Vores mission hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er at levere malerarbejde af højeste kvalitet, der overgår vores kunders forventninger. Vi stræber efter at skabe smukke og holdbare resultater, der forbedrer vores kunders livsrum, samtidig med at vi yder en service, der er præget af professionalisme, pålidelighed og respekt.

Vores vision

Vores vision hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er at være det foretrukne valg for kunder, der søger kvalitetsmalerarbejde. Vi ønsker at sætte standarden i branchen gennem vores engagement i håndværk, kundeservice og bæredygtige praksisser. Vi stræber efter at skabe langvarige relationer med vores kunder og være en positiv kraft i de samfund, vi arbejder i.

Socialt engagement er vigtigt for os

Vi støtter

Malerfirmaet Sommerlund Aps gør meget ud af at tage socialt ansvar i hverdagen. Vi har pt fire lærlinge, og er altid på udkig efter flere dygtige medarbejdere til vores team. Vi mener nemlig, at man har pligt til at hjælpe med at uddanne så mange unge mennesker som muligt. Alle fortjener en chance, og da vi som firma har værktøjerne til at hjælpe de unge i den rigtige retning, tøver vi ikke med en gøre en forskel hvor vi kan.

Når vi vælger en lærling, er der mange faktorer der spiller ind. Lærlingen skal selvfølgelig være interesseret i at lære faget, kunne passe et arbejde, være høflig og udadvendt. Når det er sagt, så vælger vi ofte personer, som har haft en belastet barndom, eller har været igennem andre ting, der har gjort livet lidt sværere end det burde være.

Her kan der også være være tale om personer af anden etnisk oprindelse end dansk, som har svært ved at finde et job. Hos os er alle velkomne – lige meget farve eller religion – og faktisk har vi stort set altid mindst én lærling af anden etnisk oprindelse end dansk i vores stab. Dog er der altid tale om unge, som er vokset op i det danske samfund, vil de danske værdier og taler sproget.

Det er en stor tilfredsstillelse for os, at kunne være med til at hjælpe unge, som har det lidt sværere end andre ”normale” unge mennesker. Hvis man har værktøjerne til det, føler vi også, at det er ens pligt, at tage socialt ansvar hvor man kan. Det er utrolig givende – hver eneste dag – for både os og vores ansatte, at få lov til at give en hånd med i vores lokalområde.

Udover at hjælpe unge til en uddannelse, støtter vi også forskellige velgørende formål. Vi har bla. hjulpet “Kreativ Jul for Udsatte Familier” i DGI Byen. Her var hele firmaet samlet for at hjælpe til med at dække gulve af med gulvpap, og donere diverse materialer, som folk kunne bruge til at lave julegaver af. Det var en utrolig dejlig følelse, at kunne hjælpe en masse socialt udsatte familier til en stor oplevelse, og forhåbentlig en bedre jul.

Derudover støtter vi også forskellige organisationer via donationer, fx går vi højt op i at hjælpe Kræftens Bekæmpelse. Til slut har vi også vores lille ”guldklump” Karla fra Guatemala, en lille pige på 3 år, som vi støtter gennem det fantastiske koncept Planfadder.

215

Færdiggjort projekter

6

Ansatte

500

Glade kunder

2016

Børsen Gazelle

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder