2016 1786
2045 7776

Renovering af opgang

Opgangen er det første indtryk, man får af en lejlighed eller et kontor, så hvorfor ikke sørge for, at den er pæn og indbydende? Hos Malerfirmaet Sommerlund har vi stor erfaring med renovering af opgange for både private og erhverv. Er du interesseret i at give din opgang nyt liv med smukt malerarbejde, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Derfor er det jævnligt nødvendigt med renovering af opgang

Trappeopgange i en bygning, hvad enten det er i et lejlighedskompleks eller en kontorbygning, udsættes dagligt for meget slid. Det er her der trampes op og ned med tunge støvler og vådt tøj, og det er også her, der navigeres med store møbler i forbindelse med flytning, hvilket ofte kan være skyld i grimme mærker og afskrabning af maling. Af denne grund kan det ofte være nødvendigt med en renovering af malerarbejdet, for at sikre at opgangen fremstår pæn og indbydende, både for beboere og gæster.

Vi tilbyder alt fra farvevejldning til totalentreprise

Hos Malerfirmaet Sommerlund i København påtager vi os gerne istandsættelsen af din/jeres trappeopgang. Vi tilbyder både almindeligt malerarbejde i din opgang, der med nye farver kan være med til at peppe væggene op, men vi tilbyder også at agere hovedentreprenør i dit større opgangsprojekt.  

Gennem tiden har vi renoveret hundredevis af trappeopgange, og kan derfor stå for alt fra simple maleropfriskninger til omfattende renoveringer af trappeopgange, der fx indebærer renovering af betontrapper eller udskiftning af linoleum.

Er din opgang i fin stand, men trænger den bare til nyt liv, tilbyder vi også råd og vejledning i forhold til farvevalg. Da vi har adresse på Østerbro, har vi stor erfaring med renovering af gamle Københavner-opgange med fine paneler og stuk. Disse smukke detaljer fortjener at blive bevaret, og vi tager derfor altid hensyn til en opgangs originale design i vores arbejde.     

Kontakt Malerfirmaet Sommerlund for renovering af opgang

Skal vi bese din opgang? Måske ser vi muligheder for forbedringer, du ikke selv havde tænkt på! For spørgsmål om renovering- eller maling af trappeopgang i København eller omegn, er du velkommen til at kontakte os på 20 45 77 76, 20 16 17 86 eller ved at skrive en besked i vores kontaktformular.

Læs mere om renovering af trappeopgang her.

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

×

Skriv

Ring

Menu