Renovering af opgang

Renovering og maling af trapper og trappeopgange

Hvad end du skal besøge en lejlighed eller et kontor, er opgangen det første indtryk, man får. En slidt og uinteressant opgang kan give et dårligt førstehåndsindtryk, så hvorfor ikke sørge for, at opgangen er pæn og indbydende og giver dine gæster et godt indtryk fra start?

Trappeopgange i en bygning, hvad enten det er i et lejlighedskompleks eller en kontorbygning, udsættes dagligt for meget slid. Det er her, der trampes op og ned med tunge støvler og vådt tøj, og det er også her, der navigeres med store møbler i forbindelse med flytning, hvilket ofte kan være skyld i grimme mærker og afskrabning af maling. Af denne grund kan det ofte være nødvendigt med en renovering af malerarbejdet for at sikre, at opgangen fremstår pæn og indbydende – både for beboere og gæster. Derudover er opgangen et fællesareal for beboerne, og er opgangen ren og velholdt, giver det beboerne en større ansvarsfølelse for sammen at passe på deres opgang.

Vi hjælper jer med renoveringen

Står I og mangler en professionel fagmand til at varetage istandsættelsen af jeres trappe eller trappeopgang, påtager Malerfirmaet Sommerlund ApS gerne rollen som hovedentreprenør. I årenes løb har vi nemlig istandsat mere en 100 trapper og trappeopgange, og vi har derfor stor erfaring med både vedligeholdelse og reparation af trapper og trappeopgange. Alt efter jeres behov klarer vi det hele. Hvad end det er en opfriskning af trappeopgangen, eller om det er den helt store tur, hvor vi både kan stå for udskiftning af døre, udskiftning af linoleum, udskiftning af elektriske installationer samt diverse murerarbejde m.v.

I vores galleri kan I få et indblik i nogle af de opgaver, som vi tidligere har løst med stor succes for vores kunder.

Har en forening én eller flere trapper, som de ønsker istandsat, byder vi gerne på en kop kaffe og laver en lille præsentation af, hvad vi kan tilbyde. Her byder vi bestyrelsen velkommen i vores ”showroom” og får en snak omkring projektet, og om hvad vi kan gøre for jer. Typisk har vi været forbi og besigtiget opgaven inden dette møde, så vi ved, hvad vi står med, og hvad mulighederne er.

Maling af trappe

En omgang maling kan gøre underværker stort set alle steder. Ser din trappe slidt og trist ud, kan det nemt løses ved at få den malet. Vi står klar til at hjælpe dig med at male din trappe, og vi har mange års erfaring på området. Har du svært ved at gennemskue hvilken farve, der vil være passende til din trappe, har vi ligeledes stor erfaring med rådgivning omkring farvevalg til trapper. Du vil med garanti blive overrasket over, hvor meget den rette farve kan gøre for trappens udseende.

Når din trappe skal males, er det ikke helt lige meget, hvordan det bliver gjort. Et hurtigt og sjusket stykke arbejde vil hurtigt kunne ses på resultatet. Derimod skal der laves et grundigt forarbejde, før resultatet bliver godt og holdbart, og der skal males med både grunder og almindelig maling. Vi forstår godt, hvis du synes, det lyder som et uoverskueligt projekt, og derfor gør vi med glæde arbejdet for dig, så du ikke behøver at røre en finger, og så du er sikker på at få et holdbart resultat i den bedste kvalitet.

Vi tilbyder alt fra vejledning til totalentreprise

Hos Malerfirmaet Sommerlund i København påtager vi os gerne istandsættelsen af din/jeres trappeopgang. Vi tilbyder alt fra mindre renoveringer og istandsættelser til de helt store renoveringsprojekter, hvor vi gerne agerer hovedentreprenør. 

Gennem tiden har vi renoveret hundredevis af trappeopgange, og vi kan derfor garantere dig, at vi er de helt rigtige at vælge, hvis I ønsker at få et kvalitetsfuldt og professionelt stykke arbejde udført. Hvad end projektet indebærer renovering af betontrapper, udskiftning af linoleum eller noget helt tredje, kan vi klare opgaven for dig.

Er jeres opgang i fin stand, men trænger den bare til nyt liv, tilbyder vi også råd og vejledning til, hvordan I, ved hjælp fra simple tiltag, kan peppe den op. Da vi har adresse på Østerbro i København, har vi stor erfaring med renovering af gamle Københavner-opgange med fine paneler og stuk. Disse smukke detaljer fortjener at blive bevaret, og vi tager derfor altid hensyn til en opgangs originale design i vores arbejde.    

Kundetilfredshed er alfa og omega

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS lægger vi stor vægt på, at alle kunder er tilfredse med det endelige resultat. Vi gør derfor meget ud af at klarlægge kundernes ønsker og behov. For at sikre de bedste resultater, byder vi selvfølgelig også ind med vores faglige ekspertise og går i dialog med jer, så vi sammen sikrer det bedste resultat. Overlader I vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres trappegang til os, kan I altså trygt stole på, at resultatet bliver som ønsket. Vi er din lokale maler i københavn men kører også ud i områderne omkring København.

Hvis I er interesserede i at aftale et møde, eller hvis ønsker I at vide mere om, hvad vi kan gøre for jer, skal I ikke tøve med at kontakte os. Ring på tlf.: 2016 1786 eller 2045 7776 eller send os en besked ved hjælp af formularen til højre.

Husk at vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vi leverer et godt stykke arbejde! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder