Facaderenovering

Professionel facaderenovering i København

Vi sørger for professionel facaderenovering i hele København og omegn

Det kan ikke undgås, at både vind og vejr med tiden vil slide på bygninger og deres facader. Som årene går, vil man derfor opleve, at ens facader vil komme til at se slidte og trætte ud. Ønsker man at opretholde et flot udseende, levetiden samt øge værdien af ens bolig, er det derfor nødvendigt, at man løbende sørger for at få professionelle fagfolk til at stå for facaderenovering af ens bolig eller ejendom.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er vi specialiseret inden for facaderenovering, og påtager os således gerne opgaven med at stå for vedligeholdelse og renovering af facader i både København samt hele Storkøbenhavn.

Hvornår har man behov for facaderenovering?

Udover af at både vind og vejr slider på bygningers facader, kan det heller ikke undgås at trafik vil belaste din boligs facade. Ligger ens bolig placeret, hvor der er yderst trafikeret, vil man eksempelvis opleve at smog og snavs vil sætte sine spor på facaden. Renovering af facader i København, vil derfor oftere være nødvendigt, end hvis man er bosat i områder, hvor der er begrænset trafik. Herudover er der desværre også en del, som oplever, at deres boliger eller bygninger bliver udsat for graffiti-hærværk.

Facaderenovering – en værdifuld investering

Sørger man for løbende at vedligeholde sin boligs facade, vil man opleve, at boligens værdi forøges. Med andre ord skal facaderenovering ses som en langsigtet investering. Først og fremmest er facaden bygningens ansigt udadtil. Ved hjælp af regelmæssig facaderenovering kan man således sørge for, at ens bolig ser pæn og præsentabel ud. Herudover har boligens facade endnu en vigtigt funktion, idet den fungerer som et lag, der beskytter huset eller ejendommen. Vedligeholdes dette beskyttende lag ikke, opstår der således risiko for, at boligens levetid formindskes. Herudover kan det også have en negativ effekt på boligens indeklima. Uden regelmæssig facaderenovering vil boligens værdi således falde.    

Hvad tilbyder vi?

Som erfaren maler, har vi de nødvendige kompetencer til at stå for diverse opgaver inden for facaderenovering i hele København og omegn. Vi varetager blandt andet opgaver i følgende områder:

Vesterbro
Østerbro
Frederiksberg
Hvidovre
Roskilde
Søborg
Valby

Hvad end behovet er fjernelse af graffiti, rengøring grundet smog og bilos, maling af facader, eller hvis din facade blot trænger til en almen kærlig hånd, vil vi med glæde tage os af opgaven. Vi påtager os både facaderenoveringsopgaver af større etageejendomme samt af etplansejendomme. Hele vores team har stor erfaring inden for området og kan således garantere et effektivt samt tilfredsstillende resultat.

For at sikre at alle vores kunder får tilfredsstillende resultater, anvender vi altid de mest effektive redskaber samt materialer. Dette gælder både i forhold til valg af maling samt vores udstyr bestående af eksempelvis sandblæsere samt højtryksrensere.   
Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Du har både mulighed for at kontakte os via telefon på 20 16 17 86 eller 20 45 77 76, eller du kan skrive til os via kontaktformularen til højre.  

Husk at vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vi leverer et godt stykke arbejde! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder