2016 1786
2045 7776

Maler Valby

Maler Valby

Velkommen hos Malerfirmaet Sommerlund ApS

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS udfører vi en lang række arbejdsopgaver for erhvervskunder såvel som private. Vi tilbyder at udføre store såvel som små maleropgaver, og derudover tilbyder vi udførsel af hovedentrepriser. Derfor varetager vi både mindre og større renoveringer, uanset hvad dit behov er. Vi arbejder altid professionelt, effektivt og kvalitetsbevidst, hvilket gør, at vi kan være stolte af vores mange, tilfredse kunder. Uafhængigt af arbejdsopgavens omfang leverer vi altid et tilfredsstillende resultat, der naturligvis leveres til den aftalte tid og pris.

Vi udfører udelukkende kvalitetssikret arbejde

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS går vi højt op i, at kunden oplever en venlig og imødekommende maler. Vi kan varetage mange forskellige maleropgaver som bl.a. renovering af trappeopgange, facader og vinduer. For erhvervskunder udfører vi også renoveringsopgaver af kontorer, butikker og lignende, så din virksomhed ser indbydende ud for kunder og er et rart sted at opholde sig for medarbejdere. I Valby-området udfører vi også gerne renovering af flyttelejligheder. Vores flyttelejlighedsrenoveringer sker i forbindelse med til- eller fraflytning, hvor vi kan varetage hele istandsættelsen, så lejligheden bliver klar til en ny ejer. Ved renovering udfører vi malerarbejde af alle flader – træ, vægge og loft. Ved fraflytning er der også ofte brug for en gulvslibning, som vi også kan være behjælpelige med via vores gulvmand.

Maling af lejlighedMalerfirmaet Sommerlund Gazelle 2016

Din fortrukne hovedentreprenør og maler i Valby

Ved større renoveringer og hovedentrepriser er det en stor opgave at bevare overblikket over de mange forskellige fagmænd og arbejdsopgaver. For at gøre det nemmere kan du vælge Malerfirmaet Sommerlund ApS som hovedentreprenør, hvor vi gerne sørger for at bevare overblikket for dig. Vi har et tæt samarbejde med alle vores fagmænd lige fra tømmeren til mureren, elektrikeren og VVS-installatøren. På den måde bliver arbejdsprocessen mere overskuelig for dig, da vi sørger for at koordinere de forskellige opgaver med den rette mand. Det garanterer dig også, at du får en sammenhængende byggeproces, der afspejles i slutresultatet.

Erfaringen afspejler sig i vores malerarbejde

Siden 2003 har Malerfirmaet Sommerlund ApS udført alle former for malerarbejde, og derfor er vi i stand til at udføre et stykke arbejde, der med sikkerhed lever op til dine forventninger. Uanset opgavens type tilgår vi den med stor erfaring i rygsækken og har øje for at finde de bedste løsninger uden at gå på kompromis med dine ønsker. Vi arbejder altid med stor respekt for den pågældende opgave og for vores kunder. Det vil sige, at vi altid er påpasselige, når vi maler. Vi har stor respekt for dig og dit hjem – eller din virksomhed – og derfor arbejder vi så effektivt og påpasseligt som muligt.

Kontakt dit lokale malerfirma i Valby for et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et tilbud på arbejdsopgaven, inden vi påbegynder den. Ring til os på tlf. 20 16 17 86 eller 20 45 77 76. eller skriv en mail til maler.sommerlund@live.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til din maler. Hos os er der altid et konkurrencedygtigt tilbud at hente, så tøv ikke med at kontakte os.

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu