Farveplanlægning

Farveplanlægning

I Malerfirmaet Sommerlund ApS har vi stor viden inden for farveplanlægning og tilbyder derfor alle vores kunder professionel vejledning.

Få vejledning til dit næste maler projekt

Malearbejde er både tidskrævende og koster penge, og det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige farve første gang. Vælger du en forkert farve, risikerer du at skulle starte forfra, hvilket de færreste ønsker.

Selvom farver langt hen af vejen er en smagssag, er der flere praktiske overvejelser, som er vigtige at tage hensyn til. Lokalets eller bygningens størrelse samt lysindfald er to faktorer, som bør have indflydelse på, hvilke farver man vælger. Ønsker man eksempelvis at få lokalet til at syne større, bør man vælge farver i kolde nuancer, som får rummet til at fremstå mere let og luftigt. Derudover er det også vigtigt, at farverne spiller godt sammen. På den måde sikrer man det bedste resultat, samt at farvevalg og lokale harmonerer.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er vi enige med den danske designer Verner Panton, som engang sagde, at: ”Valg af farver rafler man ikke om. Det bør være en bevidst beslutning. Farver har mening og funktion”. Det er altså vigtigt, at man tager sig god tid, når man skal vælge farver.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS står vi derfor altid klar med professionel vejledning fra fagfolk med stor erfaring indenfor området. Har du brug for vejledning om farvevalg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder