2016 1786
2045 7776

Farveplanlægning

I Malerfirmaet Sommerlund ApS har vi stor viden inden for farveplanlægning og tilbyder derfor alle vores kunder professionel vejledning.

Få vejledning til dit næste maler projekt

Malearbejde er både tidskrævende og koster penge, og det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige farve første gang. Vælger du en forkert farve, risikerer du at skulle starte forfra, hvilket de færreste ønsker.

Selvom farver langt hen af vejen er en smagssag, er der flere praktiske overvejelser, som er vigtige at tage hensyn til. Lokalets eller bygningens størrelse samt lysindfald er to faktorer, som bør have indflydelse på, hvilke farver man vælger. Ønsker man eksempelvis at få lokalet til at syne større, bør man vælge farver i kolde nuancer, som får rummet til at fremstå mere let og luftigt. Derudover er det også vigtigt, at farverne spiller godt sammen. På den måde sikrer man det bedste resultat, samt at farvevalg og lokale harmonerer.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er vi enige med den danske designer Verner Panton, som engang sagde, at: ”Valg af farver rafler man ikke om. Det bør være en bevidst beslutning. Farver har mening og funktion”. Det er altså vigtigt, at man tager sig god tid, når man skal vælge farver.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS står vi derfor altid klar med professionel vejledning fra fagfolk med stor erfaring indenfor området. Har du brug for vejledning om farvevalg, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Malerfirmaet Sommerlund ApS - farveplanlægning

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu