2016 1786
2045 7776

Maling af lejlighed og hus

Malerfirmaet Sommerlund ApS har masser af maleropgaver i private hjem. Vi maler fra kælder til kvist og sætter en ære i at tilfredsstille vores kunder på bedst mulig vis.

Er man ikke professionel maler, kan man nemt løbe sur i malerarbejdet, som hurtigt bliver en langsommelig og uoverskuelig proces. Eksempelvis glemmer mange hvor vigtigt forarbejdet er, samt hvor lang tid det tager. I tidens løb har vi derfor malet mange af vores kunders private hjem. På den måde slipper de ikke kun for hele besværet men sikrer samtidig, at de får de bedste og mest professionelle resultater samt kompetent vejledning vedrørende valg af maling, farver m.v.

Skal man til og fraflytte sin lejlighed, kan man meget nemt ligeledes have glemt, at maling af lejlighed ofte er et krav, som man ikke slipper udenom.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS ved vi, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem, og I kan derfor altid stole på, at vi passer lige så godt på jeres hjem, som var det vores eget. Vi er ligeledes bevidste om, at når man maler i private hjem, er det vigtigt at holde orden, få ryddet op efter sig og ikke efterlade sig støv og svineri ved fyraften. Det er noget af det, som vi er opmærksomme på, når vi udfører maleropgaver i private hjem. Skal vi hjælpe jer med maling af jeres lejlighed eller hus, skal I derfor ikke bekymre jer om at blive forstyrret af rod og snavs.

Har I en maleropgave, som I ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på, er I meget velkomne til at ringe og få en snak om, hvad vi kan gøre for jer.

 

Maling af lejlighed i København

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Maler Østerbro
Classensgade 51, 2100 København Ø.
2100 København Ø
Tlf: 2016 1786 / 2045 7776
CVR Nummer: 33591829



fmkbbanner_large_da_06

Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu