Maling af lejlighed og hus

Maling af lejlighed og hus

Malerfirmaet Sommerlund ApS har masser af maleropgaver i private hjem i Storkøbenhavn og omegn. Vi maler fra kælder til kvist og sætter en ære i at tilfredsstille vores kunder på bedst mulig vis.

Er man ikke professionel maler, kan man nemt løbe sur i malerarbejdet, som hurtigt bliver en langsommelig og uoverskuelig proces. Eksempelvis glemmer mange hvor vigtigt forarbejdet er, samt hvor lang tid det tager at male lejlighed eller hus. I tidens løb har vi derfor malet mange af vores kunders private hjem. På den måde slipper de ikke kun for hele besværet men sikrer samtidig, at de får de bedste og mest professionelle resultater samt kompetent vejledning vedrørende valg af maling, farver m.v.

Skal man til og fraflytte sin lejlighed, kan man meget nemt ligeledes have glemt, at maling af lejlighed ofte er et krav, som man ikke slipper udenom.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS ved vi, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem, og I kan derfor altid stole på, at vi passer lige så godt på jeres hjem, som var det vores eget. Vi er ligeledes bevidste om, at når man maler i private hjem, er det vigtigt at holde orden, få ryddet op efter sig og ikke efterlade sig støv og svineri ved fyraften. Det er noget af det, som vi er opmærksomme på, når vi udfører maleropgaver i private hjem. Skal vi hjælpe jer med maling af jeres lejlighed eller hus, skal I derfor ikke bekymre jer om at blive forstyrret af rod og snavs.

Få et tilbud på maling af lejlighed eller hus i Storkøbenhavn

Har I brug for en maler i København og ønsker i et gratis og uforpligtende tilbud på, er I meget velkomne til at ringe på 20 16 17 86 eller 20 45 77 76 og få en snak om, hvad vi kan gøre for jer.

Vi servicerer blandt andet følgende områder:

Husk at vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vi leverer et godt stykke arbejde! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder