2016 1786
2045 7776

Maler Roskilde

Vi klarer alle former for malerarbejde

Uanset om du skal have malet en trappeopgang, eller om du skal have malet dine vægge i køkkenet, kan vi hjælpe dig. Vi leverer altid et resultat i højeste kvalitet, og den enkelte opgave bliver altid mødt med stor professionalisme fra vores medarbejdere. Har du noget malerarbejde, du skal have udført i Roskilde, kan vi klare det for dig.

Vi hjælper dig med:

 • Kontormiljøer

For at en virksomhed skal sælge sig selv bedst, kræver det, at den tager sig professionelt ud og giver et godt førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt at virksomheden bliver holdt pæn og indbydende – både for virksomhedens image, men også for medarbejdernes velbefindende. For at du kan holde dit kontormiljø pænt, kan du lave en fast aftale med vores servicemaler. Han kører ud i Roskilde og alt efter aftale, kommer han ud til dig løbende og retter fejl og skader på væggene.

 • Maling af lejlighed og hus

Når lejligheden eller huset skal males, er godt forarbejde og grundighed nøgleordene for et godt resultat. Men det kan være nedslidende at skulle male så store arealer – det har vi fuld forståelse for hos din maler i Roskilde, og derfor kommer vi gerne ud og laver arbejdet for dig.

 • Farveplanlægning

Når den nye farve til væggen skal vælges, er det ikke lige meget, hvilken farve man vælger. Der er mange ting, der skal tages højde for. Hvordan er lysindfaldet? Hvordan spiller farverne sammen? For at du ikke skal til at male om, fordi du har valgt en farve, der ikke fungerer, hjælper vi dig gerne med farveplanlægningen.

 • Trappeopgange

Trappeopgange bruges af mange mennesker, og derfor bliver de også hurtigt slidt. Vi maler og istandsætter opgangen ud fra dine ønsker og behov, og vi tager os altid god tid til at gennemgå arbejdet, så vi er enige om, hvad der skal ske.

Og meget mere.

Vi maler både for private og erhverv i Roskilde

Hos Malerfirmaet Sommerlund vægter vi alle opgaver lige højt. Uanset om det er en lille opgave for en privat eller om det er et større projekt for en virksomhed, går vi ind til opgaven med stort engagement og et mål om at udføre opgaven til UG. Vi har et bredt kundekartotek, og derfor har vi erfaring i at løse de fleste opgavetyper.

Står du med en opgave i Roskilde eller omegn, som du skal bruge hjælp til, kan du ringe til os på telefon: 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76. Vi tager gerne en snak med dig om dit projekt, så vi sammen kan finde frem til den mest holdbare løsning. Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud, er du også meget velkommen til at ringe til os.  

Maler Roskilde

 • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

  - Glad Kunde

 • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

  - En anden glad kunde

 • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

  - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu