2016 1786
2045 7776

Maler Østerbro

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er vi et professionelt team af håndværkere. Vi maler fra kælder til kvist og tilbyder malerarbejde af højeste kvalitet på hele Østerbro.

Lad os klare malerarbejdet for dig

Vi ved, at mange mennesker oplever, at malerarbejde kan være et uoverskueligt projekt: Det er tidskrævende, mange beslutninger skal træffes osv. Er man ikke professionel maler, kan malearbejde derfor hurtigt blive et omfattende projekt.  Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS har vi mange års erfaring med en lang række opgaver inden for malerbranchen. Vores kunder kan derfor trygt stole på, at vi altid leverer professionelt malerhåndværk af højeste kvalitet. Overlader du opgaverne til Malerfirmaet Sommerlund  ApS, er du derfor sikret de bedste resultater samtidig med, at du kan bruge din tid på det, som du er god til.

Maler Østerbro

Hvem er Malerfirmaet Sommerlund? Din lokale maler på Østerbro

Vi prioriterer alle opgaver – store som små. Alle opgaver er vigtige og skal udføres til præcision. Vi har erfaring med en lang række opgaver, og de seneste år har vi særligt specialiseret os inden for renoveringsopgaver. Det kan eksempelvis dreje sig om renovering af trappeopgange, facader, vinduer, kontorer, butikker samt renovering af lejligheder eller flyttelejligheder. Skal du eksempelvis flytte fra din lejlighed, står vi gerne for istandsættelsen.

Derudover vil vi også meget gerne være hovedentreprenør for dit byggeprojekt. Gennem tiden har vi opbygget et tæt samarbejde med forskellige typer håndværkere, og vi kan derfor stå for både maler, tømrer, murer, elektriker, gulvmand, vvs’er m.m.
Som professionelt malerfirma har vi stor viden om farver. For at sikre at vores kunder vælger de helt rigtige farver, vejleder vi derfor gerne om farvevalg.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS kan vi altså hjælpe med en bred vifte af forskellige opgaver på Østerbro. Det betyder, at du slipper for at lede efter nye virksomheder til at varetage dine forskellige opgaver. Her på siden kan du læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Malerarbejde med fokus på kunden

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er der særligt to målsætninger, som er i centrum: At tilbyde maleropgaver af højeste kvalitet samt at gøre vores kunder tilfredse. Hos os er kunden altid i centrum, og du vil derfor opleve, at vi fra start gør meget ud af at klarlægge dine ønsker. Ved samtidig at byde ind med vores faglige viden og erfaring, sikrer vi, at det udførte arbejde er velovervejet og professionelt samtidig med, at det lever op til lige netop dine forventninger.

Kontakt os – Malerfirmaet Sommerlund – Maler København Ø

Har du brug for hjælp til malerarbejdet, eller har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 20 16 17 86 eller 20 45 77 76.

Malerfirmaet Sommerlund ApS

Livjægergade 33 st.th
2100 København Ø

 

Læs vores anmeldelser på Google

Malerfirmaet Sommerlund har 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser.
 
  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu