2016 1786
2045 7776

Maler på Amager

Velkommen til dit professionelle Malerfirma. Vi udfører en lang række maleropgaver på hele Amager.

Hvilke opgaver varetager vi på Amager?

Siden virksomheden så dagens lys i 2003, har Malerfirmaet Sommerlund ApS stået for alle typer maleropgaver. Vælger du, at vi skal udføre dine maleropgaver, er du altså sikret, at opgaverne

bliver løst at et professionelt team med mange års erfaring. Står du eksempelvis overfor en renoveringsopgave, kan du trygt overlade den til os. Vi klarer alt fra renovering af trappeopgange, facader, vinduer, lejligheder, kontorer m.m.
Kontorer slides dagligt af mange mennesker, og man vil derfor opleve, at de ofte trænger til en kærlig hånd. Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS tilbyder vi derfor løbende vedligeholdelse af bl.a. kontorer. Ved løbende vedligeholdelse vil dit kontor, butik etc. altid se pænt, professionelt og præsentabelt ud, og du vil desuden undgå unødvendige store udgifter.

Lad os stå for totalentreprisen på Amager

Når man står overfor et byggeprojekt, kan det være svært at holde styr på alle trådene: Mange forskellige håndværkere skal koordineres, og mange belsutninger skal træffes. Sidstnævnte kan særligt være en udfordring, hvis ikke man er fagmand. Gennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med dygtige og professionelle håndværkere af alle slags. Lader du Malerfirmaet Sommerlund ApS stå for hele entreprisen for dit byggeprojekt, garanterer vi at klare alt besværet samt at holde det store overblik. Vi står blandt andet for at koordinere alle maler-, tømrer-, murer-, elektriker- samt vvs-opgaver.

Maler på Amager

Tilfredse kunder

Når vores kunder er glade, er vi glade – længere er den ikke! Når vi begynder et samarbejde, er det derfor vigtigt for os at forstå, hvilke ønsker du har. Ved at kombinere dine ønsker med vores erfaring samt faglige viden er du sikret, at det endelige resultat både afspejler kvalitet og professionalisme samtidig med, at du får det som ønsket.

Du kan altid regne med, at opgaven er klar til den aftalte tid, samt at vi respekterer og passer på dit hjem, præcis som var det vores eget.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du finde mere information her på siden. Du er også altid meget velkommen til ringe og høre mere på 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76.

 

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu