2016 1786
2045 7776

Vedligeholdelsesopgaver

Der kan være mange årsager til, at et godt og professionelt malerarbejde løbende har behov for vedligeholdelse. Det kan være almen slittage fra eksempelvis vind og vejr, hærværk i form af grafitti, vandskader m.m.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS er malerarbejde vores profession, og vi mange års erfaring indenfor feltet. Vælger du at overlade vedligeholdelsesopgaverne til os, er du derfor sikret et godt og professionelt resultat – hver gang!

Får man ikke vedligeholdt malerarbejdet, vil de fleste opleve, at det i sidste ende bliver en unødvendig stor udgift- noget man helst er foruden. Dette kan dog undgås, hvis man løbende får udført vedligeholdelsesopgaverne. På den måde sikres  det også, at jeres bygning, hus, kontor etc. altid ser pænt og præsentabelt ud.

I årenes løb har Malerfirmaet Sommerlund ApS opbygget en større kundekreds, hvor vi påtager os løbende vedligeholdelse af malerarbejde i feks. bolig- og andelsforeninger. Her holder vi løbende øje med, om der er behov for vedligeholdese. Er jeres bygning eksemelvis udsat for grafitti, fjerner vi samt reetablerer skaderne. Det kan også være, at uheldet er ude, og at I oplever vandskader eller lignende. Også i sådanne situationer kan I trygt overlade arbejdet til os. Har I behov for løbende vedligeholdelse af fabriksbygninger eller kontormiljøer, står vi også altid klar med et professionelt team af fagfolk, som kan udføre opgaverne for jer.

Ring og få en snak omkring løbende vedligeholdelse, og hør hvad vi kan gøre for jer.

 

Malerfirmaet Sommerlund ApS - Vedligeholdelsesopgaver

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu