Maler Hvidovre

Maler Hvidovre

Har du brug for en mødestabil maler i Hvidovre?

Malerfirmaet Sommerlund er din lokale maler i Hvidovre og omegn. Vi står klar til at løse alle slags opgaver for dig – uanset om du er privat eller en virksomhed. Vi har stor forståelse for, at både malerarbejde og renoveringsarbejde kan give dig udfordringer i din hverdag og gøre dele af dit hjem ubrugeligt. Derfor bestræber vi os altid på at udføre arbejdet hurtigt og effektivt og med mindst muligt besvær for dig. Vi overholder altid vores aftaler og deadlines, og du skal ikke frygte for, at dit projekt trækker i langdrag.

Vi udfører de fleste former for arbejde, og vi har bl.a. erfaring med:

Og meget mere. Faktisk findes der stort set ikke den opgave, vi ikke kan løse.

Fokus på gode materialer

Ligesom vi har fokus på at levere et stykke arbejde i bedste kvalitet, har vi også stort fokus på at vælge de rette materialer til vores arbejde. For at et stykke arbejde skal se luksuriøst ud og tage sig ud bedst muligt, kræver det, at materialerne er af den bedste kvalitet.

Vores maling er så vidt muligt fri af kemikalier og skadelige stoffer, og vores valg af materialer bunder i mange år i branchen, hvor vi har haft afprøvet lidt af hvert. Derfor kan vi med stolthed sige, at dit arbejde bliver udført med markedets bedste materialer.

Et malerfirma i Hvidovre med høje visioner

Det er ingen hemmelighed, at vi ønsker at være den foretrukne maler i Hvidovre og omegn. Derfor sætter vi barren højt, og vores vision er til enhver tid at levere et resultat, der har 100 % kundetilfredshed. Glade kunder er vores drivkraft, og derfor gør vi også en dyd ud af at gå i dialog med dig, så vi sammen finder frem til de bedste løsninger og bliver enige om, hvad der skal laves. Sker der noget uforventet under processen, gør vi ikke noget, som vi ikke har aftalt, før vi har talt det igennem med dig.

Vi vil altid gerne høre din mening og engagere os i dine nye projekter. Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, eller du har et projekt, du kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud på. Du kan fange os på telefon: 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder