2016 1786
2045 7776

Find de rigtige farver til din boligs vægge

Overvejer du at male væggene i dit soveværelse i en rolig, mørkegrå farve? Eller vil du gerne gøre dine børns værelse farverigt?

Der kan være mange gode grunde til at male væggene i sin bolig. Men inden du åbner malerbøtten og svinger med den brede pensel, så kan det være en god idé at kontakte en ekspert på området først. Det er nemlig en dyr fornøjelse, hvis du fortryder igen.

Hos Malerfirmaet Sommerlund har vi mange års erfaring med vægdekoration og maling. Vi kan således give dig gode råd om farver og farvekombinationer, så dine vægge får de rette farver første gang.

Tre gode tips til dine vægge

Farver skaber følelser. Og dine vægges farver har derfor en stor indflydelse på rummets stemning og atmosfære. Farver kan være med til at påvirke om et rum føles stort eller småt – om det er roligt eller fyldt af energi.

Det er en god idé at tale med os, inden du køber maling, da farvelandskabet er stort, og det kan være svært for de fleste at bevare overblikket. Her er tre gode tips, når du skal vælge væggenes fremtidige farve:

 1. Lys spiller en stor rolle for farvens udtryk. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvor meget lys, der trænger ind i det rum, som du ønsker at male. En farve kan ændre sig meget i forhold til dit værelses belysning. Lys er således en vigtig faktor at tage højde for, så du ikke ender med at male dine vægge i en forkert farve.
 2. Mørke farver får dit værelse til at virke mindre, mens lyse farver, som indeholder mere hvid, får dit rum til at fremstå mere åbent, roligt og større.
 3. Kolde farver skaber typisk en mere rolig og afslappende atmosfære, og bliver ofte brugt i en minimalistisk og skandinavisk indretningsstil. De varme farver er forbundet med energi og passion og skaber en hyggeligere stemning.

Du kan læse meget mere om farveplanlægning og via vores hjemmeside. Eller du kan ringe til os og fortælle om dine farveønsker. Hos Malerfirmaet Sommerlund er vi kendt for vores kvalitetsarbejde og professionelle tilgang. Vi hjælper dig således gerne med dit farvevalg.

 • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

  - Glad Kunde

 • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

  - En anden glad kunde

 • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

  - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu