Maler Frederiksberg

Maler Frederiksberg

Velkommen til dit lokale malerfirma nær Frederiksberg – vi hjælper med alle former for maleropgaver.

Professionelt, elegant og grundigt malerarbejde.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS lever vi af tilfredse kunder.

Siden vi åbnede butikken tilbage i 2003, har vi været garant for alle typer maleropgaver. Vi ved derfor, hvad vi laver og leverer altid et professionelt, elegant og grundigt stykke arbejde. Som kunde kan du således være sikker på, at vi altid lever op til dine forventninger.

Er man ikke professionel fagmand, vil man opleve, at malerarbejde kræver, at man træffer en række beslutninger, som ikke altid er lige nemme. Vi ved eksempelvis, hvor vigtigt det er, at vælge de rigtige farver, som både komplimenterer rummets stemning samt lysindfaldet. Lader du vores professionelle team af malere stå for dine maleropgaver, kan du være sikker på, at alle beslutninger træffes på baggrund af erfaring, falig viden samt i dialog med dig.

Malerfirmaet Sommerlund ApS er dit lokale malerfirma på Frederiksberg. Med mere end 16 års erfaring er vi ikke bange for at kalde os eksperter.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os er alle kunder lige vigtige, og vi går derfor højt op i, at alle opgaver – store som små – bliver prioriteret ligeværdigt. Hvad end du har brug for hjælp til en større renoveringsopgave, vedligeholdende malerarbejde eller en mindre maleropgave, kan du være sikker på, at vi udfører opgaven til punkt og prikke.

Som specialister påtager vi os meget gerne dine renoveringsopgaver. Det kan blandt andet dreje sig om virksomheder, som løbende skal have vedligeholdt deres kontorer. Det kan være boligforeninger, som ønsker at få renoveret facader og trappeopgange, og endeligt kan det være privatpersoner, som eksempelvis skal flytte fra deres lejlighed.

I menuen “arbejdsopgaver” kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Foruden malerarbejde påtager vi os også gerne rollen som hovedentreprenør for dit byggeprojekt. Vi har tætte arbejdsrelationer med nogle af de bedste håndværkere og står gerne for at koordinere arbejdet mellem maler, tømrer, murer, elektriker, gulvmand og vss´er.

Dit hjem i kærlige hænder

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS ved vi, at ikke alle er lige glade ved tanken om at have håndværkere i deres hjem. Vælger du, at vi skal stå for maleropgaverne i dit hjem, kan du roligt stole på, at vi altid passer på dit hjem, som var det vores eget. Hos os slutter en arbejdsdag derfor altid med, at vi rydder op efter os selv.

Kontakt Malerfirmaet Sommerlund – Din maler på Frederiksberg

Har du brug for hjælp til et byggeprojekt, eller står du overfor en maleropgaver så ring på 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76. i dag og få et godt tilbud.

Læs vores anmeldelser på Google

Malerfirmaet Sommerlund har 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser.

Kontakt os for tilbud!

Ring og få et godt tilbud på:

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Gazelle 2016

Malerfirmaet Sommerlund har modtaget Børsens Gazelle pris i 2016!

Områder vi dækker

Skal vi også hjælpe dig?

Et udpluk af vores kunder