2016 1786
2045 7776

Renovering af trappe

Trappeopgange bliver dagligt brugt af mange mennesker, og som følge vil man ofte opleve, at de hurtigt bliver slidte.

Står I og mangler en professionel fagmand til at varetage istandsættelsen af jeres trappeopgang, påtager Malerfirmaet Sommerlund ApS gerne rollen som hovedentreprenør. I årenes løb har vi nemlig istandsat mere en 100 trappeopgange, og vi har derfor bred erfaring med både vedligeholdelse og reperation af trappeopgange. Alt efter jeres behov klarer vi alt fra en opfriskning af trappeopgangen til den helt store tur, hvor vi både kan stå for udskiftning af døre, udskiftning af linoleum, udskiftning af elektriske installationer samt diverse murerarbejde m.v. Vi har ligeledes stor erfaring med rådgivning omkring farvevalg til trappeopgange.

I vores galleri kan I få et indblik i nogle af de opgaver, som vi tidligere har løst for vores kunder.

Har en forening én eller flere trapper, som de ønsker istandsat, byder vi gerne på en kop kaffe og laver en lille præsentation af, hvad vi kan tilbyde. Her byder vi bestyrelsen velkommen i vores ”showroom” og får en snak omkring projektet, og om hvad vi kan gøre for jer. Typisk har vi været forbi og besigtige opgaven inden dette møde.

Hos Malerfirmaet Sommerlund ApS lægger vi stor vægt på, at alle kunder er tilfredse med det endelige resultat. Vi gør derfor meget ud af at klarlægge kundernes ønsker og behov. For at sikre de bedste resultater, byder vi selvfølgelig også ind med vores faglige ekspertise. Overlader I vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres trappegang til os, kan I altså trygt stole på, at resultatet bliver som ønsket.

Hvis I er interesserede i at aftale et møde, eller hvis ønsker I at vide mere om, hvad vi kan gøre for jer, skal I ikke tøve med at kontakte os. Ring på tlf.: 2016 1786 eller 2045 7776 eller send os en besked ved hjælp af formularen til højre.

Læs eventuelt mere om renovering af trappeopgange her.

 

Renovering af trappe

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

×

Skriv

Ring

Menu