2016 1786
2045 7776

Totalentreprise – et helstøbt projekt og en gennemsigtig proces

Det kan være et omfattende arbejde at totalrenovere sin trappeopgang, facade eller enkelte rum i husstanden. I mange tilfælde kan der være behov for både maler-, murer- og tømrerarbejde for at udføre en helstøbt renovering, som giver et pænt resultat og øger holdbarheden i fremtiden. Hvis du drømmer om en omfattende renovering, kræver det således, at du har både tid og overblik til at jonglere mange bolde i luften på samme tid. Det gælder især, hvis du ønsker at få hjælp udefra til dit kommende boligprojekt, da du så skal være i kontakt med en maler, murer, tømrer og eventuelt arkitekt på samme tid. Eftersom det kan være meget tidskrævende og uoverskueligt med et stort boligprojekt, vælger mange mennesker at kontakte en håndværker, som har mulighed for at stå for alle dele af din renovering. Hos Malerfirmaet Sommerlund er vi totalentreprenører og kan derved stå for hele din boligentreprise.

Få flere fordele ved at bruge en totalentreprenør

I forbindelse med et større renoveringsarbejde kan det ofte være en god idé, at lade din egen værktøjskasse forblive på hylden og i stedet lade en totalentreprenør hjælpe dig med håndværkerarbejdet. Du får en mere overskuelig og gennemsigtig proces, da din kommunikation foregår via én samarbejdspartner, som har overblikket over hele projektet. Du undgår dermed at bruge en masse af din tid på at tale med flere håndværker på samme tid, men får i stedet en rød tråd gennem hele projektet og et mere helstøbt resultat. Samtidig er det lettere at sparre med din totalentrenør omkring renoveringen, da entreprenøren har et samlet overblik over de enkelte dele af boligprojektet.

Vi hjælper dig med hele din entreprise

Hos Malerfirmaet Sommerlund er du i trygge håndværkerhænder, når du lader os varetage hele dit projekt. Vi har mange års erfaring som totalentreprenør, hvor vi har stået i spidsen for en lang række vidt forskellige projekter på vegne af en bred vifte af kunder. Vores virksomhed er kendetegnet for sin store professionalisme og ekspertise, og vi kan således levere et flot resultat og samtidig give dig en god rådgivning undervejs i projektet.

Hvis du har lyst, så læs videre om hvad vi kan tilbyde af totalenreprise i København.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu