2016 1786
2045 7776

Socialt engagement

Malerfirmaet Sommerlund Aps gør meget ud af at tage socialt ansvar i hverdagen. Vi har pt fire lærlinge, og er altid på udkig efter flere dygtige medarbejdere til vores team. Vi mener nemlig, at man har pligt til at hjælpe med at uddanne så mange unge mennesker som muligt. Alle fortjener en chance, og da vi som firma har værktøjerne til at hjælpe de unge i den rigtige retning, tøver vi ikke med en gøre en forskel hvor vi kan.

Når vi vælger en lærling, er der mange faktorer der spiller ind. Lærlingen skal selvfølgelig være interesseret i at lære faget, kunne passe et arbejde, være høflig og udadvendt. Når det er sagt, så vælger vi ofte personer, som har haft en belastet barndom, eller har været igennem andre ting, der har gjort livet lidt sværere end det burde være.

Her kan der også være være tale om personer af anden etnisk oprindelse end dansk, som har svært ved at finde et job. Hos os er alle velkomne – lige meget farve eller religion – og faktisk har vi stort set altid mindst én lærling af anden etnisk oprindelse end dansk i vores stab. Dog er der altid tale om unge, som er vokset op i det danske samfund, vil de danske værdier og taler sproget.

Det er en stor tilfredsstillelse for os, at kunne være med til at hjælpe unge, som har det lidt sværere end andre ”normale” unge mennesker. Hvis man har værktøjerne til det, føler vi også, at det er ens pligt, at tage socialt ansvar hvor man kan. Det er utrolig givende – hver eneste dag – for både os og vores ansatte, at få lov til at give en hånd med i vores lokalområde.

Udover at hjælpe unge til en uddannelse, støtter vi også forskellige velgørende formål. Vi har bla. hjulpet “Kreativ Jul for Udsatte Familier” i DGI Byen. Her var hele firmaet samlet for at hjælpe til med at dække gulve af med gulvpap, og donere diverse materialer, som folk kunne bruge til at lave julegaver af. Det var en utrolig dejlig følelse, at kunne hjælpe en masse socialt udsatte familier til en stor oplevelse, og forhåbentlig en bedre jul.

Derudover støtter vi også forskellige organisationer via donationer, fx går vi højt op i at hjælpe Kræftens Bekæmpelse. Til slut har vi også vores lille ”guldklump” Karla fra Guatemala, en lille pige på 3 år, som vi støtter gennem det fantastiske koncept Planfadder.

 

kræftens bekæmpelse
Plan logo
fmkbbanner_large_da_06
  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu