2016 1786
2045 7776

Malerfirma København

Der findes et stort udbud af malere i København – det kan faktisk være lidt af en jungle at finde det rette firma til ens opgave. Står du overfor et projekt, hvor du har brug for et stykke professionel malerarbejde udført af kompetente malere med speciale i renovering? Så er Malerfirmaet Sommerlund et godt bud. Vi maler fra kælder til kvist i hele Københavnsområdet, og gør en dyd ud af at levere et godt resultat indenfor den aftalte tidsramme.
Malerfirma København

Specialister indenfor vores område

Malerfirmaet Sommerlund består af et team af dygtige malere, der alle, udover stor fagteknisk viden, også har en omfattende viden om farver. Farve er ikke noget man skal kimse af, den rigtige farve kan nemlig få et rum til at fremstå stort og luftigt, hvorimod den forkerte farve kan gøre et rum klaustrofobisk og koldt. Vores medarbejdere er alle uddannede i farvelære, og står altid klar med råd og vejledning i forhold til dit projekt.

Vores team påtager sig alle opgaver i København, lige fra mindre vedligeholdelse af trapper og vinduer til maling af hele lejligheder og huse, men vores særlige speciale er renoveringsopgaver, hvor vi ofte påtager os rollen som hoved- eller underentreprenør. Skal du i gang med et omfattende projekt, og ønsker du at det skal køre så glat som muligt? Så lad os om arbejdet! Vi benytter vores omfattende netværk af håndværkere til at sammensætte det perfekte team til din renovering, og agerer samtidig tovholder for projektet, så du kan tillade dig slappe af og bare nyde resultatet.  

Grundigt malerarbejde                                                                                                                              

Det er ikke nogen hemmelighed, at Malerfirmaet Sommerlund lever af tilfredse kunder, og af denne grund gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at sætte os ind i kundens behov, så vi kan levere den bedste og mest specialiserede service. Vi kombinerer dine ønsker med vores erfaring og faglige viden, og sikrer på den måde at du får et resultat, der både er æstetisk, funktionelt og lige efter dit hoved. Ønsker du en garanti for vores gode arbejde, behøver du blot kigge på vores anmeldelser hos Trustpilot, her har vi nemlig modtaget fem ud af fem stjerner fra vores tilfredse kunder, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af.

Kontakt os – Malerfirma København – Malerfirmaet Sommerlund                                                                                             

Står du overfor et større malerprojekt i København, besigtiger vi gerne opgaven og giver et uforpligtende tilbud, som du så kan tage imod eller lade være. Vælger du os til at stå i spidsen for dit projekt, får du et firma, der gør en dyd ud af at udføre opgaven hurtigt og effektivt, men selvfølgelig samtidig garanterer dig den bedst mulige service. Vi ved, at en maleropgave kan vende op og ned på hverdagen, og gøre det umuligt at bruge visse dele af huset, i perioden arbejdet står på. Derfor bestræber vi os på at være hurtigt ude, så i som familie kan vende tilbage til jeres hverdag så hurtigt som muligt.   

Kontakt os i dag på enten 20 16 17 86 eller 20 45 77 76 for at modtage et uforpligtende tilbud fra Malerfirmaet Sommerlund. Vi glæder os til at høre fra dig!  

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu