2016 1786
2045 7776

Maler Storkøbenhavn

Malerfirmaet Sommerlund ApS er din professionelle maler i Storkøbenhavn. Vi påtager os alle opgaver indenfor faget, lige fra farveplanlægning til facaderenovering, så står du overfor et maler- eller renoveringsprojekt, står vi klar til at tilbyde vores ekspertise.

Hvem er vi?

Malerfirmaet Sommerlund er et firma beliggende i Storkøbenhavn, nærmere bestemt på Østerbro. Vi er et hurtigt voksende team bestående af engagerede og fagligt dygtige malere, der siden firmaets stiftelse i 2003 har arbejdet hårdt på at være de bedste af de bedste indenfor malerfaget.
Vi ved, at malerarbejde kan virke som en uoverskuelig opgave, hvis man ikke er uddannet maler, men vores ansatte har heldigvis mange års erfaring med et bredt udvalg af opgaver og kan derfor levere et flot resultat, der er sikret at opfylde lige netop dine krav. Hos os har vi nemlig et motto, der hedder: Kunden i centrum. Dette  betyder, at vi tager os tid til at lytte og planlægger projektet ud fra dine idéer og behov, kombineret med vores viden om hvad der ser godt ud, og hvad der kan lade sig gøre. Har du en klar idé om, hvad du gerne vil have foretaget, er dette selvfølgelig dejligt, men frygt ikke, hvis du er løbet tør for inspiration – hos Malerfirmaet Sommerlund står vi altid klar til at tilbyde dig råd og vejledning. Er du fx i tvivl om hvilke farver, der passer sammen, eller hvilken farve du skal vælge for at få et lokale til at fremstå stort og luftigt, har vi en stor viden om farvelære og lysindfald, hvilket sikrer dig, at dit farvevalg og lokale altid harmonerer.

Maler Storkøbenhavn

Fokus på renovering i Storkøbenhavn

Hos Malerfirmaet Sommerlund påtager vi os alle opgaver i Storkøbenhavn, men vi har i den seneste tid fokuseret på renoveringsopgaver for både private og erhverv – noget som vi ynder at sige, at vi er eksperter i. Vores mangeårige erfaring har givet os en omfattende forståelse for disse projekter, så du kan roligt stole på, at dit hus/lejlighed er i trygge hænder hos os.  

Vi ved, at det kan være svært at holde alle de bolde i luften, som en renovation kræver, og derfor tilbyder vi at bistå som enten underentreprenør eller hoved- eller totalentreprenør i dit projekt. Vi tilbyder flere former for totalløsninger, hvor vi følger dit projekt lige fra den spinkle idéfase, til det endelige resultat står klar. Denne form for projektledelse, hvor der bliver taget hånd om det hele, giver kunden ro i sindet, så det eneste man skal tænke på er at nyde resultatet. Udover renoveringsprojekter tilbyder vi også vedligeholdelse af trappeopgange, vinduer og kontormiljøer samt istandsættelse af lejligheder.

Kontakt os – Malerfirmaet Sommerlund – Maler i Storkøbenhavn

Ønsker du et seriøst tilbud på et stykke malerarbejde i Storkøbenhavn, eller mangler du blot inspiration til dit næste projekt, kan du kontakte Malerfirmaet Sommerlund på enten 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76. Vores kundekartotek omfatter alt fra institutioner til private personer, så vi kan helt sikkert sammensætte et tilbud, der passer til lige netop dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Læs vores anmeldelser på Google

Malerfirmaet Sommerlund har 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser.
  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu