2016 1786
2045 7776
Håndværkerfradrag maler

Håndværkerfradrag ved brug af maler i 2020

Fradrag er en kompliceret størrelse, og de fleste af os har ikke helt styr på, hvad man kan få fradrag for, og hvordan man gør det. Men du skal ikke snyde dig selv for fradraget! Derfor introducerer vi dig her for, hvordan du gør brug af håndværkerfradraget fra start til slut. Hver person i husstanden over 18 år har 12.000 kr. I håndværkerfradrag. Har I flere regninger, kan det derfor være en idé at dele dem mellem personerne i husstanden, så I får størst muligt fradrag. Vær dog opmærksom på, at det kun er for arbejdstimer, du kan få fradrag og ikke for indkøb af materialer.

Beregning af fradrag for malerarbejde

Først er det vigtigt, at du får beregnet dit fradrag for arbejdet. For at du kan beregne fradraget, skal du bruge regningen for det arbejde, der er blevet udført – derfor er det vigtigt, at du gemmer den. For at regningen skal være gyldig til et fradrag, skal virksomhedens CVR-nummer fremgå, og arbejdslønnen skal stå separat. Derudover skal du også bruge dato for betaling. Når du har oplysningerne på plads, skal du gå ind på TastSelv på skat.dk under fanen der hedder “indberet servicefradrag” og taste oplysningerne ind.

Sådan sørger du for, at du får fradraget

Når du har indtastet oplysningerne i TastSelv som beskrevet ovenfor, er du good to go. Så skulle fradraget gerne fremstå af din forskudsopgørelse, hvor udgiften til den givne arbejdsløn er fratrukket din skat. Når du indberetter et håndværkerfradrag, skal du kunne bevise det. Derfor skal du ikke smide regningen ud, efter du har indberettet fradrag, da den er dit papir på, at arbejdet er blevet udført, og at fradraget derfor er lovligt og korrekt indberettet.

Er du klar til at spare nogle penge på dit malerarbejde?

Det er en skam ikke at kende til og udnytte fradraget – for der er mange penge at spare. Derfor er fradraget også en vigtig størrelse at have i baghovedet, når vi giver dig et tilbud på en opgave, da prisen på arbejdet i sidste ende ikke er lige så høj, som der står på papiret. Kunne du tænke dig at modtage et tilbud fra os, udarbejder vi gerne et – helt uforpligtende. Ring til os på telefon: 20 16 17 86 eller: 20 45 77 76 og hør nærmere.

Er du i tvivl om, hvordan du benytter håndværkerfradraget, vejleder vi dig også gerne.

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Maler Østerbro
Classensgade 51, 2100 København Ø.
2100 København Ø
Tlf: 2016 1786 / 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06

Find os!

Medlem af

Danske Malermestre
×

Skriv

Ring

Menu