2016 1786
2045 7776

Giv din trappeopgang nyt liv med en renovering

”Buuuuzz”. Når du åbner hoveddøren for dine gæster, og de efterfølgende træder ind i din opgang, danner de sig hurtigt et indtryk af din bolig ud fra trappeopgangens udseende. Det tager nemlig ikke lang tid for mennesket at danne sig et førstehåndsindtryk, og derfor har en trappeopgang en stor indflydelse på den samlede oplevelse af dit kontor eller private hjem. I den forbindelse er især mange erhvervsdrivende og foreninger opmærksomme på at have en flot og vedligeholdt trappeopgang, som byder kunderne velkommen med flotte gelændere og ny maling. Men vi får faktisk også mange henvendelser fra private ejendomsejere, der ligeledes ønsker sig en pæn og inviterende trappeopgang.

Hvis du ønsker at give din opgang nyt liv, har Malerfirmaet Sommerlund mange års erfaring med at renovere trappeopgange for mere end 100 kunder. Vi står således altid til rådighed med både gode boligråd og et par arbejdssomme håndværkerhænder.

Det skal du overveje, inden du renoverer din trappeopgang

Opgangen er i de fleste ejendomme det mest brugte rum. Af den grund kan der ofte ske forskellige brugsskader, som giver trappeopgangen et mindre pænt udseende. Men der er naturligvis stor forskel på skaderne fra opgang til opgang, og det er således vigtigt, at du overvejer hvor stor en del af opgangen, som du ønsker at renovere. I mange tilfælde drejer det sig blot om et solidt malerarbejde for, at trappeopgangen er nydelig igen. Det kan dog af og til også være tilfældet, at der er behov for nye døre, gelændere eller reparationer i muren. Under alle omstændigheder kan vi hjælpe jer med jeres boligbehov. Malerfirmaet Sommerlund kan sørge for malerarbejdet, herunder farvevalg, og vi kan også stå for udskiftning af døre og murerarbejde, hvis der er behov for det. Læs mere om vores ydelser i forhold til trappeopgange her.

Malerfirmaet Sommerlund har en masse erfaring med renovering af trappeopgange. Vi kan vise dig et udsnit af vores tidlige opgangsprojekter, så du kan få en fornemmelse af det flotte resultat, som en trappeopgangsrenovering fører til. I den forbindelse kan vi også tage en snak om dine tanker vedrørende jeres trappeopgang og i fællesskab finde på den rigtige løsning, som passer til jeres ønsker og behov. 

Vi glæder os til at høre fra jer.

Renovering af trappeopgang

Malerfirmaet Sommerlund hjælper gerne med renovering af trappeopgange. Vi har mange års erfaring med netop dette.

  • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

    - Glad Kunde

  • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

    - En anden glad kunde

  • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

    - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu