2016 1786
2045 7776

Facaderenovering er sundt for din bolig

Hvis du bor i hus, gård eller lignende, er det ofte en god idé at renovere din boligs facade i ny og næ. Dit hjems yderste vægge bliver udsat for meget, og det kan derfor være en god idé med en facaderenovering, så din bolig er beskyttet de næste mange år. En renovering er samtidig også din mulighed for at give dit hjem et nyt look, eftersom du beskytter dine vægge ved at male dem. En facaderenovering er et stort projekt, og det kræver, at du anvender den rigtige maling og teknik for at du opnår det perfekte resultat. Hos Malerfirmaet Sommerlund kan vi hjælpe dig med at beskytte dine facader ved at male væggene i din drømmefarve.

 3 gode gør-det-selv råd

Selvom det i de fleste tilfælde er en god idé at kontakte en ekspert, vælger nogle boligejere alligevel at tage penslen i egen hånd.

Her er tre gode råd, hvis du selv overvejer at renovere dine facader:

 1. Start altid med at rengøre facaden grundigt og reparer eventuelle huller. Det giver dig både det bedste og pæneste resultat.
 2. Vælg den rigtige maling, som beskytter din facade bedst muligt. Der er mange forskellige slags maling, som passer til forskellige slags vægge. Vær derfor opmærksom på, at du vælger den rigtige. Malingens farve kan desuden ændre sig i solskinslyset. Tag derfor en stor farveprøve og udsæt farven for dagslys og forskellige vejforhold. Det sikrer dig en flot farve til din boligfacade i fremtiden.
 3. Hold øje med vejret! Du bør ikke male din facade, hvis det regner eller hvis temperaturen er over 10 grader varm. Pas desuden på, at din facade ikke får direkte solskin, da det kan medføre at din maling tørrer for hurtigt, og således ikke beskytter ordentligt. 

Vi anbefaler dig altid, at du starter med at kontakte en professionel malermester, inden du går i gang, da det, i de fleste tilfælde, bedre kan betale sig for dig. Hos Malerfirmaet Sommerlund er vi parate til at hjælpe dig med din boligs facade.  Vi leverer et professionelt stykke arbejde, som beskytter din bolig i mange år.

Du kan læse mere om vores arbejde med facaderenovering i København her på vores hjemmeside

 

 • "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore"

  - Glad Kunde

 • "Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur"

  - En anden glad kunde

 • "Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit"

  - En tredje glad Kunde

Nogle af vores glade kunder…

Adresse

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Classensgade 51
2100, København Ø
Tlf: 2016 1786 eller 2045 7776
CVR Nummer: 33591829fmkbbanner_large_da_06Find os!

Medlem af

Danske Malermestre

×

Skriv

Ring

Menu